Favorieten punten: 5 caches met de meeste punten

Via een log kan je aangeven hoe je ervaring was met de geocache die je net gevonden hebt. Maar om de geocaches die je echt super vond aan te duiden en te belonen, kan je Geocaching Favorieten punten geven. Deze functie, die enkel voor Premium members beschikbaar is, zorgt ervoor dat je een punt kan geven aan een originele cache of puzzel, een interessante locatie of een leuke verstopplek. Geocaching Favorite points zijn enkel beschikbaar voor geocaches en niet voor Geocaching events aangezien het doel van deze punten is om andere geocachers aan te geven dat je een goede Geocaching ervaring had met een bepaalde geocache.

Geocaching favorietenpunten verdienen en uitdelen

Om een favorietenpunt te kunnen uitdelen, moet je deze eerst verdienen. Als premium member krijg je er automatisch 1. Telkens je 10 geocaches gevonden en gelogd hebt, verdien je een nieuw punt dat je kan uitdelen.

Om een bepaalde geocache een favorieten punt toe te kennen, moet je deze cache als gevonden loggen. Samen met jouw log kan je een favorietenpunt geven door het hartje te selecteren. Achteraf kan je een geocache ook een favorietenpunt gunnen door naar de cachepagina te gaan en op de dropdown te klikken bij de favorietenpunten van een geocache. Als je deze cache gelogd hebt, kan je hier dan een favorietenpunt toekennen door op ‘Add Favorite’ te klikken.

Geocaching Favorieten punten

Jouw favoriete geocaches

Het handige aan deze Geocaching Favorieten punten is dat je zo ook eenvoudig jouw favoriete geocaches kan bekijken in een lijst die je hier terug kan vinden.

Favorietenpunten die je gegeven hebt aan gearchiveerde geocaches blijven bewaard. Je kan echter wel zelf beslissen om dat punt te verwijderen zodat je deze aan een andere geocache kan geven.

Geocaches met de meeste Favorietenpunten (gecumuleerd)

Hieronder vind je alle geocaches die het meeste aantal Geocaching Favorietenpunten gekregen hebben in België en Nederland.

België Nederland
Geocache # Favorieten punten Geocache # Favorieten punten
Geocache 3963 van “Kluis tot Kookhuis” 3631
RV 5.08 : Brugge 2958 Op “de Kermis” 7 Bonus 1642
VK 16 Het verloren Kabouterdorp FINAL 1911 46 Tulpen boottrail bonus 1489
❓.Solterheide Baatsbeekvallei Bonus 1655 Koning Willem-Alexander 1373
100# FTS Flight Through Space 1345 First Dutch 1291

Van Kluis tot Kookhuis - Geocaching

Geocaches met de meeste Favorietenpunten (in %)

In tegenstelling tot de vorige lijst van favoriete caches, is deze gebaseerd op hoeveel procent van de premiumleden ervoor hebben gekozen om de cache een favoriet punt te geven. Er zijn ten minste 10 favoriete punten nodig om vermeld te worden. Deze lijst kan je bekijken op Project-GC.

België Nederland
Geocache % Favorieten punten Geocache % Favorieten punten
Heerlijke Heulebeek 100% Break In Cache, Gezondheidscentrum Didam 100%
[JDP] Jour 366: The END 100% Come Fly With Me 100%
Commissaris Sellerie en de gestolen diamantring 100% : The Project 100%
Ça pique ! 100% Da Vinci Code Bonus 100%
Ça descend ! 100% Quasimodo 98,7%

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.