Puzzelen met Hebbes

Woodie verzamelaars willen hem ongetwijfeld ook: de enige echte Hebbes woodie! We bedachten een leuke actie om deze nog meer te verspreiden? Daarom hebben we een 2-wekelijkse actie: Puzzelen met Hebbes!

🧩 Win iedere 2 weken een Hebbes woodie

Niets voor niks natuurlijk: iedere 2 weken geven we jou een puzzel of raadsel (net zoals bij mysterie caches) en uit alle juiste antwoorden loten we iedere keer een winnaar.

 • Iedere 2 weken geven we jou een puzzel of raadsel (net zoals bij mysterie caches): los deze op en bezorg ons het juiste antwoord.
 • Uit alle juiste antwoorden die ons toegestuurd worden loten we iedere keer een winnaar.

🧩 Hoe meespelen?

Iedere 2 weken geven we jou een nieuw raadsel/vraag. Wil je meespelen? Schrijf je hier dan eenvoudig in, het eerste raadsel krijg je meteen in je mailbox 😉 :


  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Hebbes-woodies-1024x576.jpg

  13 gedachten over “Puzzelen met Hebbes”

  1. De puzzel die ik een kwartier geleden binnenkreeg na inschrijving (Ziezo, vanaf nu krijg je iedere 2 weken een Hebbes puzzel. De eerste puzzel zit al in je mailbox 😉 ) was van april (Hebbes puzzel 4.1).
   Die “vraag van de week” kon ik wel insturen, kreeg als antwoord terug “Bedankt voor je deelname! Binnenkort maken we de winnaar bekend en krijg je een nieuw raadsel”. Maar onderaan de pagina staat al de oplossing en wie de winnaar is. De link die daarbij staat (“ontdek snel het raadsel van deze week”) bracht me naar Hebbes puzzel 4.2, maar die was ook van april.
   Hoe kom ik aan de puzzel die op dit moment geldt?

   Beantwoorden
  2. Onlangs een nieuwe mailaccount bij proton punt me.
   Sindsdien lukt het inschrijven voor de nieuwsbrief niet, en ook het meedoen met de hebbes puzzel.
   Er komt letterlijk geen mail binnen, ook niet in spam.

   Beantwoorden
  3. Ik kan met geen mogelijkheid de oplossing van de puzzel insturen. Ik kom steeds op de standaard pagina voor de uitleg uit.

   Ik heb de 3 woorden gevonden en de extra vraag over Fizzy grid weet ik, maar waar stuur ik die naartoe?

   Beantwoorden

  Plaats een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.