Geocaches die je binnen kan vinden

We kunnen er niet omheen: het wordt kouder en op sommige dagen vriest het soms. We kunnen ons goed warm kleden of de koukleumen onder ons kunnen op zoek gaan naar de geocaches die binnen liggen. Liggen er geocaches binnen? Ja zeker! Wij gingen op zoek naar enkele leuke geocaches die je binnen kan vinden.

☕ Heilig – Saint – Santo

In hartje Gent kan je op zoek gaan naar deze geocachereeks: de bonus zal je kunnen vinden in één van de gebouwen die Gent kenmerkt. Maar vooraleer je daar binnen zal kunnen gaan moet je eerst de nodig informatie verzamelen in de 4 ‘opwarmertjes’ van deze reeks. In vergelijking met de bonuscache zijn dit simpele oppikkers. De bonus brengt je van de ene verbazing in de andere. Zie ook het stuk over Heilig – Saint – Santo

☕ van “Kluis tot Kookhuis”

De geocache met de meeste favorietpunten van Nederland kan je ook binnen vinden. (Misschien heeft het er wel mee te maken?) In Maastricht kan je op deze plek een restaurantje vinden, maar het gebouw draagt nog een geschiedenis met zich mee van bank waarbij de oude kluis is achtergebleven. (Alle info: GC2JV5X)

Van Kluis tot Kookhuis - Geocaching

☕ Het nacht(merrie)kastje

Geocacher [email protected] was aan de slag gegaan om een geocachepuzzel in elkaar te steken. Een nachtkastje met enkele schuifjes die elk voorzien zijn van een slot: geduld zal nodig zijn om deze te kunnen openen. Maar gelukkig kan dat wel op een warm plekje, want [email protected] vond in de bibliotheek van Bornem de ideale plek om zijn nacht(merrie)kastje achter te laten. (Alle info: GC85FG2)

☕ LocHal | De verdwenen locomotief

Als je eens 2 uurtjes de tijd hebt in de buurt van Tilburg en je wil binnen geocachen dan is deze geocache idaal! Tijdens deze ontdekkingstocht door de LocHal zal je 9 raadsels moeten oplossen die je informatie zullen bezorgen over de LocHal zelf. Met al deze informatie zal je de oude schakelkast moeten kunnen bedienen. (Alle info: GC825PQ)

☕ The Stolen Gem

Als je fan bent van Escape Rooms, dan is deze geocache The Stolen Gem (GC8EXGG) zeker en vast wat voor jou. Vergeet vooral niet om op voorhand een reservatie te maken voor deze cache, want dat is wel noodzakelijk om op zoek te gaan naar de bende die de diamanten gestolen heeft. Voorzie ook voldoende tijd, want zoals bij een echte Escape Room los je dit mysterie niet in 1,2,3 op.

☕ Scuba Cache Enschede

Een vreemde eend in de bijt is deze duikcache in Enschede (GC8G992). In tegenstelling tot andere duikcaches is deze geocache binnen te vinden in het indoor duikcentrum van Enschede. Moet je kunnen duiken? Ja, maar je kan de cache ook vinden met een introductieduik. Kou zal je dus niet krijgen, maar nat zal je wel worden hier.

☕ Geocaching HQ

Voor deze zal je net wel iets langer onderweg zijn, je zal er zelfs enkele uren voor moeten vliegen om deze te kunnen vinden. In Seattle kan je het hoofdkwartier terugvinden van Geocaching.com en hier kan je een bezoekje brengen. Een leuke plek om mee te pikken en je krijgt er een uniek Geocaching symbool voor dat je kan loggen. Ontdek alles over Geocaching HQ in Seattle

Geocaching HQ geocache

8 gedachten over “Geocaches die je binnen kan vinden”

  1. Als je dan toch naar Seattle gaat voor de cache van HQ even verder gaan naar Vancouver Island- Victoria dan is deze ook een aanrader GC10JDZ.
    Alleen al voor de noodzakelijke muggle en zijn overheerlijke koffie 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.