Geocaching websites

Geocachen mascotte

Omdat Geocachen monsterlijk verslavend is, vonden we het een leuk idee om een monster-mascotte te laten maken door Happy Monster Club. We verwerkten dit monster meteen in ons logo: monsterlijk goed niet?

Geocaching.com

Geocaching.com

Je account maken, de kaart van geocaching bekijken om je geocache uit te pikken, een geocache loggen of zelf een geocache maken doe je allemaal op de gekende website Geocaching.com

Geocaching Toolbox

Geocaching Toolbox

Geocaching tools kan je vinden op Geocaching toolbox. Deze handige website vol geocache tools kan je gebruiken om eenvoudig projecties te maken, raadsels van mysterie geocaches op te lossen of met geocaching tools de woordwaarde berekenen. Dit is één van de tools die wij voor geocaching heel vaak gebruik van maken, en bovendien zijn deze geocaching tools ook volledig gratis.

Opencaching

Opencaching

Een gratis alternatief voor Geocaching is Opencaching. Een vrij en openbaar systeem met alle functionaliteiten die door iedereen gebruikt kunnen worden.

The Best of Geocaching

thebestofgeocaching.nl

Thebestofgeocaching.nl is een portal met links naar websites die voor geocachers handig kunnen zijn. De site bevat ook De schaal van Delbar (een overzicht van de beste Nederlande caches samengesteld door de Nederlandse cacher Delbar Halpipe).

Geocaching.nl

Website van Stichting Geocaching Nederland dat instaat voor het correct en goed verlopen van Geocaching in Nederland.

Andere Geocache websites

allesovergeocaching.nl

Globalcaching.nl

WK Pronostiek 2018