Team Snip & snaP

Wij willen ons even voorstellen, wij zijn Jeanet en Chris a.k.a. Team Snip & Snap. Wij geocachen nu zo’n 15 maanden en we genieten er enorm van. Onze Geocaching-avonturen leggen wij vast via foto’s en video’s, maar zo meteen meer hierover.

Hoe Geocaching voor ons begon

Van hoe wij met geocaching in aanraking zijn gekomen hebben we eind november 2019 een video geplaatst. Samenvattend komt het er op neer dat Chris, in een nacht dat hij niet kon slapen, op YouTube stuitte op video’s van GC Rogier Geo Vlogs. Hierdoor werd hij enthousiast en downloadde direct de App en ging de volgende dag het gelijk uitproberen. Dat heeft hij gefilmd en liet het die avond ook aan Jeanet zien. Die werd ook gelijk enthousiast en zo is het balletje gaan rollen. De video is een jaar op de plank blijven liggen en toen we 1 jaar aan het geocachen waren, besloten we de video alsnog te publiceren. Het is een leuk beeld geworden van een beginnend geocacher.

In de afgelopen 15 maanden hebben we vele mooie geocaches gevonden, multi’s gelopen, mysteries opgelost, etc. En met name dat we steeds op plekken komen waarvan we zeggen “Hier kom je normaal toch niet zo snel”. We hebben al op mooie, bijzondere plekken geocaches gezocht en gevonden, met daarbij mooie hoogtepunten.

Ook hebben de nodige ervaringen opgedaan met het zelf plaatsen van Geocaches! En met name met onze eigen Kabouter-caches nabij Veenendaal (zie oa. de bonuscache: GC85EM4) zijn we zeer blij en tevreden. Ook hier hebben we al eens een video van gemaakt!

GC Rogier op bezoek

7 januari j.l. konden we eindelijk ook GC Rogier ontmoeten. Hij was te gast in de radio uitzending van Chris “Gewoon Chris” op Valleiradio.nl. Hier sprake we twee uren lang over geocachen, draaiden de muziek die Rogier had uitgekozen en deed Rogier een live stream op Facebook. Dit herbeleven kan via de radio opnames, FB live stream en video!

We hebben nog veel plannen m.b.t. het geocachen. Nog zoveel mooie geocaches te vinden en plekken te ontdekken. Een hoogtepunt moet zeker in 2021 komen. Dan bezoeken we weer de Verenigde Staten en hopen we de plek van de originele Stash (GCGV0P) nabij Portland te bezoeken!

Team Snip & snaP volgen

Intussen zijn ze al meer dan 1 jaar actief als geocachers en kan je de avonturen van dit duo volgen via hun social kanalen. Je kon al 2 YouTube video’s ontdekken in dit stukje, maar ontdek veel meer op hun kanalen. Gewoon doen zouden we zeggen!

YoutubeTeam Snip & Snap kanaal
Instagram@ gc_jnetje
FacebookTeam Snip & snap pagina

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.