Team Snip & snaP: geocache avonturen op Youtube

Wij willen ons even voorstellen, wij zijn Jeanet en Chris a.k.a. Team Snip & Snap. Wij geocachen vanaf eind november 2018 en we genieten er nog altijd enorm van. Onze Geocaching-avonturen leggen wij vast via foto’s en video’s, maar zo meteen meer hierover.

Hoe Geocaching voor ons begon

Van hoe wij met geocaching in aanraking zijn gekomen? Daarover hebben we eind november 2019 een video geplaatst. Samenvattend komt het er op neer dat Chris, in een nacht dat hij niet kon slapen, op YouTube stuitte op video’s van GC Rogier Geo Vlogs. Hierdoor werd hij enthousiast en downloadde direct de App en ging de volgende dag het gelijk uitproberen. Dat heeft hij gefilmd en liet het die avond ook aan Jeanet zien. Die werd ook gelijk enthousiast en zo is het balletje gaan rollen. De video is een jaar op de plank blijven liggen en toen we 1 jaar aan het geocachen waren, besloten we de video alsnog te publiceren. Het is een leuk beeld geworden van een beginnend geocacher.

We hebben al vele mooie geocaches gevonden, multi’s gelopen, mysteries opgelost, etc. En met name dat we steeds op plekken komen waarvan we zeggen “Hier kom je normaal toch niet zo snel”. We hebben al op mooie, bijzondere plekken geocaches gezocht en gevonden, met daarbij mooie hoogtepunten.

Ook hebben de nodige ervaringen opgedaan met het zelf plaatsen van Geocaches! En met name met onze eigen Kabouter-caches nabij Veenendaal (zie oa. de bonuscache: GC85EM4) zijn we zeer blij en tevreden. Ook hier hebben we al eens een video van gemaakt!

GC Rogier op bezoek

Op 7 januari 2020 konden we eindelijk ook GC Rogier ontmoeten. Hij was te gast in de radio uitzending van Chris “Gewoon Chris” op Valleiradio.nl. Hier sprake we twee uren lang over geocachen, draaiden de muziek die Rogier had uitgekozen en deed Rogier een live stream op Facebook. Dit herbeleven kan via de radio opnames, FB live stream en video!

We hebben nog veel plannen m.b.t. het geocachen. Nog zoveel mooie geocaches te vinden en plekken te ontdekken. Zo waren wij van plan in 2020 richting Portland, OR te gaan en o.a. the original Stash te bezoeken. Maar helaas kon dit niet door de wereldwijde pandemie. Het staat natuurlijk nog altijd op onze bucket-list.

Verder waren wij de bedenkers van de #TLL (Team Lage Landen) geocaches. Wij hebben zelf een TLL cache en zijn we, as we speak, bezig met een nieuwe TLL cache. De bouw werkzaamheden zijn druk bezig.

Ondertussen hebben we ruim 100 video’s op ons You Tube kanaal staan. Met de leukste, mooiste geocaches, gevonden op de meest prachtige en unieke locaties! We hebben ook meerdere radio uitzendingen gemaakt met het thema “Geocaching”, wat erg leuke, en goed beluisterde en bekeken (webcam) uitzendingen waren. We hebben video’s gemaakt met Rogier en zijn we zelfs Mystery Guests geweest in een van zijn live uitzendingen!

Waar we wel erg aan moeten wennen dat het ons steeds vaker gebeurd dat men ons herkend. Laatst waren we op een event en werden we vaak gevraagd of men met ons op de foto mocht. Onlangs kwam men speciaal bij de lunchroom waar Jeanet werkt om daar te kunnen lunchen en met Jeanet op de foto’s te kunnen! Zo leuk!

Een nieuw project van Jeanet is het maken van Happy Stones. We laten er regelmatig een achter in een leuke geocache. En ook hier krijgen we veel leuke reacties op. Ook hier heeft Jeanet een Instagram account van: @happyzuss

Team Snip & snaP volgen

Intussen zijn ze ruim 2,5 jaar als geocachers en kan je de avonturen van dit duo volgen via hun social kanalen. Je kon al 2 YouTube video’s ontdekken in dit stukje, maar ontdek veel meer video’s op hun kanaal. Gewoon doen zouden we zeggen!

YoutubeTeam Snip & Snap kanaal
Instagram@GC_Jnetje
FacebookTeam Snip&snaP

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.