Geocaching Souvenirs

geocaching-souvenirsTijdens het geocachen kan je souvenirs verdienen. Souvenirs in het geocaching spel zijn kleine leuke bannerafbeeldingen die een virtueel kunststukje voorstellen. Jouw eigen geocaching souvenirs die je reeds  verdient hebt kan je bekijken op je profiel. Daarnaast kan je deze ook bekijken in de Geocaching app.

Geocaching souvenirs op basis van locatie

Er zijn verschillende soorten souvenirs, zo zijn er souvenirs die je kan verdienen op basis van een geografische locatie (land souvenirs). Bijvoorbeeld wanneer je een cache kan vinden in België of in Nederland verdien je reeds een souvenir, in de Verenigde Staten kan je in zo goed als iedere staat een souvenir verdienen. Zo hebben verschillende landen een souvenir dat je kan verdienen door simpelweg een cache te vinden in het land.

geocaching-souvenir-belgie  geocaching-souvenir-nederland

Tijdsgebonden Geocaching Souvenirs

Daarnaast zijn er ook unieke tijdsgebonden souvenirs die je kan verdienen via Geocaching.com. Voorbeelden zijn hiervan bijvoorbeeld de International EarthCache Day 2016 souvenir dat je kon verdienen door een Earthcache te loggen op 9 oktober 2016. Of het Halloween souvenir Haunted hides dat je kon verdienen door een cache te loggen in het Halloweenweekend. Ook verschillende mega-events hebben een souvenir dat je kan verdienen.

International Eartcache Day  haunted-hides-souvenir

Op de website van The A-Team kan je een complete lijst vinden van iedere Geocaching souvenir dat er bestaat of nog moet komen. Hier kan je ook gaan filteren op soorten souvenirs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.