Klaar voor het EK voetbal met deze 8 geocaches

Het WK voetbal komt er aan en dat betekent 1 maand lang elke dag voetbal. In Europa zullen er 51 matchen gespeeld worden tussen 11 juni en 11 juli. Sommige voetbalfans zullen de komende weken kunnen genieten van dit voetbalspektakel, anderen halen hun neus ervoor op. Wij gingen alvast even op zoek naar enkele ‘voetbal’-geocaches om alvast in de sfeer te komen voor het komende EK.

Voor de echte fans kunnen we trouwens het EK Pronostiek 2020 spel aanraden. Een heel eenvoudig spel dat je gratis kan meespelen en waarbij het EK voetbal zelfs voor niet voetbalkenners interessant zal worden. Je kan ontdekken hoe goed jij scoort tegen je vrienden, familie of collega’s: wij zijn fan en doen alvast mee!

⚽ Voetbal (GC50ZTW)

Bij deze geocache ga je op zoek naar een echte voetbal. Heel erg toffe cache die je zeker en vast moet meepikken als je in de buurt bent van Waddinxveen.

⚽ Extreem voetbal (GC87M5F)

Een leuke mysterycache die je in het dorp Lunteren kan terugvinden, gemaakt door de mannen van Extreem_Ede. De puzzel bestaat uit wat knip en plooiwerk waarbij je een voetbal in elkaar zal knutselen.

Lost place – The Haunted mansion III (GC9ATEH)

Een Lost Place cache in een lijstje vol voetbalcaches? Jawel hoor! In Leest, deelgemeente van Mechelen, kan je gaan geocachen aan het verlaten Sylvester stadion: een verlaten voetbalveld waar het onkruid welig groeit en een verlaten voetbalkantine waar je een kijkje kan gaan nemen.

⚽ miloes03: kijk je mee? voetbal op tv (GC986H3)

Milo en Anneloes zijn dol op voetbal en dan vooral van het Nederlands elftal: ze supporteren bij elke wedstrijd en bekijken deze op tv. Kan jij hun helpen de cache te vinden?

Voetbalhelden (GC6R3XD)

Heel wat voetballers hebben hun eigen standbeeld gekregen en daar draait het ook om bij deze cache: zoek de naam bij ieder standbeeld van de voetballer en je hebt de cache binnenkort in handen.

79 – I ♥ Holland : Nederlands Voetbal (GC82PW7)

De I ♥ Holland geo-art ken je ongetwijfeld wel: een geocachereeks van liefst 100 caches! Een van deze caches gaat over het Nederlands voetbal, kan jij alle Nederlandse voetballers herkennen en de puzzel oplossen om de cache te vinden?

01 F.C. De Kampioenen (GC8WNQX)

F.C. De Kampioenen Clips - Posts | Facebook

De gekendste voetbalploeg in Vlaanderen is ongetwijfeld FC De Kampioenen, deze legendarische tv-serie over een voetbalploeg heeft in Opwijk zijn eigen geocachereeks met 7 caches waarbij je na enkele puzzeltjes de hengelcaches uit de bomen kan vissen.

Bonus Kampioen (GC8PVXN)

Dat de Kampioenen een tweede keer in deze lijst staan, toont aan dat ze ontzettend populair zijn. Wist je dat deze voetbalhelden ook hun eigen stripreeks hebben? In Ranst kan je een 10-tal caches vinden op een parcours van 9 kilometer.

1 gedachte over “Klaar voor het EK voetbal met deze 8 geocaches”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.