De Walcherse Letterbox Trail (DWLT)

Om te beginnen zal ik me eerst even voorstellen: ik ben Lucie Louws, een vrouw van 39 jaar. Sinds een paar jaar ben ik behoorlijk verslingerd aan geocaching. In april vorig jaar had ik het idee om een Geo-art te maken met hoefijzers (zie GC7N2ZC), dankzij mijn grote passie voor paarden. Omdat de Hoefijzertjes geo-art een groot succes geworden is – ik geniet nog steeds volop van alle leuke logjes die binnenkomen – en ikzelf ook gek ben van geo-arts begon het al snel weer te kriebelen om er nog één te maken.

Geo-art - De hoefijzertjes

Een enveloppe geo-art: het Letterbox-icoontje

In de avonduren na mijn drukke werkzaamheden in de paarden ben ik rustig aan begonnen aan De Walcherse Letterbox Trail (DWLT). Om te beginnen ben ik op de kaart gaan kijken waar er plek was om een mooi figuur op de kaart te zetten en vervolgens ben ik eens ter plaatse gaan kijken of er genoeg geschikte verstop-plekjes waren wat nog niet zo mee viel omdat het geen filmkokers of petlings konden zijn in verband met de stempels die erin moeten passen.

Aangezien het allemaal letterboxen moesten worden, heb ik gekozen voor een enveloppe als Geo-art, puzzels met postzegels en een bonus die ook geheel in deze stijl is. De fictieve coördinaten had ik al snel op papier dus kon ik beginnen met het betere werk: het maken van keldertjes, het uithollen van boomstammetjes, het spuiten van de containers, enzoverder… Gelukkig heeft mijn vader een mooie werkplaats die voorzien is van alle gemakken waar ik me volledig kan uitleven op het maken van geocaches.

De Walcherse Letterbox Trail - DWLT banner

Ik zoek zelf graag naar caches maar het maken en verstoppen van caches vind ik misschien nog wel leuker! Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt, want ik knutsel erg graag. Maar ook het bezig zijn met Paint Shop Pro vind ik fantastisch, hiermee maak ik alle puzzels en banners: helemaal te gek.

Oei, toen werden de bomen gekapt!

Net toen ik alle letterboxen had verstopt begonnen ze tot mijn schrik met het kappen van bomen (waar ze nu nog steeds mee bezig zijn). Gelukkig is er door de kap nog geen enkele cache gesneuveld, wel heb ik voor tijdelijk één cache vervangen door een noodcache.

Ondertussen is de DWLT geo-art in 6 weken tijd al door ruim 180 teams gedaan. Ik heb er best veel werk aan (ook aan mijn 83 andere caches) want ik moet zo af en toe een cache uit de sloot vissen, de vele berichtjes die ik ontvang beantwoorden en vandaag heb ik alle logrollen vervangen en heel wat nieuwe stempels geplaatst (want bij minstens de helft was er geen dopje meer te bekennen): maar ik doe het graag! Waar ik me steeds weer over verbaas is het feit dat ik door een paar geo-arts te maken zoveel mensen naar ons mooie Zeeland kan laten trekken.

Wanneer je zelf deze Letterbox Geo-art wil komen zoeken, moet je afzakken naar Zeeland, meer bepaald naar Serooskerke. Hier wacht jou een uitdaging van 27 caches die je zal kunnen vinden na het oplossen van de postzegel-puzzels. Meer informatie en de puzzels kan je vinden in de listing van deze reeks: GC82JGK

Er komt nog meer: De Paasei Power Trail!

Ik zou Lucie110 niet zijn als ik niet alweer op iets nieuws aan het broeden zou zijn dus ik ben weer lekker bezig met iets leuks voor de paasdagen, de DPPT (De Paasei Power Trail) Ik hoop dat ik het voor elkaar krijg om deze trail op 1e paasdag te lanceren in combinatie met een leuk eventje. Dit rondje zal 4 tot 6 weken blijven liggen en dan ruim ik alles weer op want 172 caches stijgt ook mij boven mijn pet.

Blog geschreven door Lucie110

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.