Gratis dagje uit

Leuke uitstapjes voor weinig geld

Ben je op zoek naar een gratis daguitstap of een leuke activiteit met kinderen (of zonder), dan moet je beslist aan de slag met Geocaching. Ga buiten en speel Geocaching: een schattenjacht met de smartphone of de gps. Zo ga je op zoek naar Tupperwaredozen, petlings, vogelhuisjes, allerhande potjes waarin je een logboek kan terugvinden waarin je jouw naam kan schrijven en in sommige geocaches kan je ook enkele leuke prullen terugvinden: ideaal om je kind zoet te houden. Geocaching is een leuk uitstapje en je kan het bovendien volledig gratis spelen: ideaal voor een dagje weg! Maak snel je Geocaching account aan.

Geocaching voor kinderen

Uit met de kinderen: een dagje weg met Geocaching

Zeker voor kinderen is Geocaching een ideale activiteit: als je jouw wandeling kan omvormen tot een waren schattenzoektocht met de smartphone, zijn ze onmiddellijk verkocht! Geocaching is één van de leukste uitstapjes met de kinderen en zo komen ze nog eens buiten ook! Geocaches kan je overal ter wereld vinden: ook bij jou in de buurt. Zo zal je via Geocaching jouw omgeving beter leren kennen en kom je ongetwijfeld op leuke plekjes waar je anders nooit zou komen. En wie vindt het nu niet leuk om een schat te vinden en te ontdekken wat voor leuks deze in petto heeft? Ontdek alles over Geocaching en je er meteen op uit met de kids.

Geocaching SWAG

Geocaching: een goedkoop uitstapje

Het leuke aan Geocaching is dat je dit volledig gratis kan spelen, eenmaal je de smaak te pakken hebt en je het echt leuk vindt kan je ook een betalend account nemen waar je dan nog meer functionaliteiten hebt. Kortom is Geocaching de ideale uitstap voor de avonturiers onder ons: mensen die graag buiten komen en graag puzzels oplossen zullen zeker en vast hun hartje ophalen en veel plezier beleven met een Geocaching dagje weg.

Geocaching gps

Ontdek Geocaching: het ideale dagje uit

Ook op reis is dit een leuk uitje: Geocaching kan je altijd spelen waar en wanneer je ook wil. Zo kan je waar je ook bent de Geocaching app bovenhalen en kijken waar er schatten verborgen liggen: je weet meteen wat doen in de vakantie. Leer Geocaching kennen via onderstaande linkjes:

  1. Wat is Geocaching
  2. Soorten geocaches
  3. Geocaching kaart
  4. Geocachepagina info
  5. Zelf een geocache maken
  6. Geocaching trackables
  7. GeoTours
  8. Geocaching app
  9. Geocaching GPS