10 dingen om te doen als je moet binnenblijven

Het voelt aan als huisarrest: de komende periode moeten we zoveel mogelijk binnen blijven. Geocaching is niet echt aan de orde op dit ogenblik, maar wat moeten we nu gaan doen? Wij gingen op zoek naar enkele leuke (Geocaching) dingen om de verveling tegen te gaan.

😷 Ga eens puzzelen

Geef toe: die puzzels van mysteriecaches laat je wel eens vaker links liggen voor als je er eens tijd voor zou hebben. Wel, geen excuses meer: we hebben tijd met hopen en kunnen nu eindelijk eens werk maken om die puzzels aan te vatten. Neem de code tabellen erbij en ga aan de slag: voor je het weet heb je een geo-art opgelost en kan je na deze periode deze rustig gaan zoeken.

😷 Speel eens een wedstrijd – Puzzelen met Hebbes

Verzamel jij graag woodies of los je gewoon graag een puzzeltje op? Schrijf je dan snel in voor Puzzelen met Hebbes: iedere 2 weken krijg je een nieuwe puzzel in je mailbox. Als jij ons het juiste antwoord kan bezorgen dan maak je kans op een unieke woodie met Hebbes op (en soms nog wel een klein extra cadeautje).

Puzzelen met Hebbes

😷 Lees eens een Geocaching blog

Onze website staat boordevol Geocaching verhalen, tips en aanraders. Verdiep je in onze Geocaching blog en ontdek enkele 100-den stukjes over Geocaching. Alle stukjes zijn geschreven door geocachers voor geocachers: ervaren en minder ervaren. Je kan bovendien ook steeds jouw reactie bezorgen op een stukje en zo in contact komen met andere geocachers.

😷 Bekijk eens een Geocaching vlog

Kijk je liever dan dat je leest, dan zijn de Youtube Vlogs van GC Rogier misschien wel wat voor jou? GC Rogier Geovlogs is intussen aan zijn vijfde jaar toe en heeft intussen heel wat Geocaching avonturen in beeld gebracht, daarnaast kan je ook wel eens met hem en Team Lage Landen op pad of kan je hem wat Slakkenpost sturen. Of ontdek 13 Geovloggers en hun leuke Youtube video’s.

GC Rogier Geovlogs

😷 Luister eens naar een Geocaching podcast

Logo Geocache Podcast Radio

Een andere mogelijkheid is om te luisteren naar een podcast over Geocaching. 2 vrienden: Geogilian en Bjorn De Mecheleir hebben intussen al enkele jaren de Geocache Radio Podcast. Hierinvertellen ze over hun Geocaching avonturen en bespreken ze telkens een tof Geocaching onderwerp.

😷 Maak eens een vogelhuisje

Het is de tijd van het jaar: de vogels komen terug uit warmere oorden en zoeken een schuilplek om de komende periode door te brengen. Bezorg jij hun een leuk plekje? Ontdek hoe je in 10 stappen een vogelhuisje kan maken en hoe je daar dan weer een geocache van kan maken.

Vogelhuisje maken

😷 Kleur eens een monster

Ook onze vrienden van de Happy Monster Club, je weet wel: zij hebben onze prachtige mascotte Hebbes gemaakt, dragen ook hun steentje bij tegen de verveling. Ze hebben enkele kleurplaten gemaakt voor de allerkleinsten onder ons. Bovendien kan je er ook wat leuks mee winnen via hun Facebookpagina!

😷 Schrijf eens een Geocaching blog

Je kan onze Geocaching blog lezen, maar je kan hier uiteraard ook op schrijven. Onze blog is van geocachers voor geocachers en intussen hebben al heel wat geocachers hun leuke verhaal verteld op onze Geocaching blog. Heb jij ook inspiratie om wat leuks neer te pennen? Neem dan even contact met ons op, wij laten alles toe zolang het maar wat met Geocaching te maken heeft.

😷 Breng eens je geocachelistings in orde

Als eigenaar van een cache wordt van jou verwacht dat je het onderhoud van jouw geocache zo goed mogelijk doet. Onder onderhoud wordt ook het verzorgen van je geocachelisting verwacht, misschien kan je zelfs nog een stapje verder gaan en jouw geocachepagina pimpen met onze 3 tips.

😷 Maak eens een Geocaching banner

Heel wat geocachers zijn zot van Geocaching banners, als je de Geocaching profielen gaat bekijken van sommige geocachers zal je zien dat deze intussen heel erg kleurrijk zijn. Misschien is het nu wel het moment dat jij ook een leuk plaatje maakt van jouw geocache(reeks) en een Geocaching banner maakt.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.