Geocaching vloggers: ontdek 13 filmende Geocaching collega’s

Wat is een vlogger?

Het woord vlogger komt van de samentrekking video-blogger. Een vlogger is iemand die video’s maakt en deze openbaar publiceert en verspreid via social media of Youtube. Vloggers filmen bepaalde activiteiten: dat kan gaan van alledaagse dingen die ze doen tot een specifiek typerende hobby of activiteit die men in een videodagboek vastlegt.

Wat is een Geocaching vlogger?

Een Geocaching vlogger is een vlogger die filmpjes maakt van zijn of haar Geocaching activiteiten. Soms worden Geocaching vloggers ook wel geovloggers genoemd.

Wijzelf zijn nog traditionele bloggers, je hebt geocachers die de mooiste afbeeldingen van hun Geocaching tochten delen die we insta-cachers noemen. En er zijn natuurlijk ook geocachers die hun avonturen op film vastleggen: de Geocaching vloggers. Tijd dus om eens aandacht te schenken aan onze vloggende collega’s en het verbaast ons hoeveel geocachers we intussen geovloggers kunnen noemen.

🎥 The geocaching vlogger

Als je op zoek gaat naar geocachers die vloggen dan zal je al snel terecht komen bij The Geocaching Vlogger. The Geocaching Vlogger, ook wel gekend als Joshua Johnson, heeft een Youtube kanaal met meer dan 54.000 volgers. Dit kanaal bestaat intussen reeds 10 jaar en wekelijks verschijnen hier nieuwe Geocaching avonturen van Joshua die over de hele wereld gaat geocachen en leuke geocachers ontmoet.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/TheGeocachingVlogger
Facebook paginahttps://www.facebook.com/TheGeocachingVlogger
Instagramhttps://www.instagram.com/geocachingvlogger/

🎥 West Virginia Tim gadgetcaches

Een heel erg tof Geocaching kanaal is dat van West Virginia Tim die met zijn Youtube kanaal Gadgetcaches één groot doel heeft: dat jij fantastische geocaches gaat maken. Hij geeft je bijzonder veel hints hoe je een creatieve en unieke geocache kan maken. Echt de moeite om te volgen!

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/gadgetcaches

🎥 GC Rogier GeoVlogs

Rogier Evenhuis, beter gekend als GC Rogier is ongetwijfeld de bekendste Nederlandse Geocaching Vlogger. Zijn leuke Geocaching avonturen op Youtube zijn intussen uitgebreid met de Slakkenpost, samen geocachen met Rogier en #TLL en GevlogsLive. Er passeren heel wat geocachers de revue in zijn geovlogs en via Zilveren en/of gouden tickets kan je ook een gastrol opeisen in één van zijn vlogs. Zeker en vast de moeite dus om GC Rogier Geovlogs te volgen.

GC Rogier Geovlogs
Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/GCRogierGeoVlogs
Facebook paginahttps://www.facebook.com/GC.Rogier/
Instagramhttps://www.instagram.com/gc.rogier.geovlogs/

🎥 Behind the cache

Een Youtube kanaal waar iedere donderdag een nieuw verhaal verschijnt. Het leuke van deze geovlogger Derek is dat hij op zoek gaat naar de verhalen die zich schuil houden achter de cache.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/BehindtheCache
Facebook paginahttps://www.facebook.com/behindthecache
Instagramhttps://www.instagram.com/behindthecache/

🎥 The curious kiwis

Rachel en Paul zijn 2 geocachers die in 2018 begonnen zijn met Geocaching. Ze zijn van Auckland in Nieuw-Zeeland en via hun Youtube kanaal verspreiden ze iedere week een video van de geocaches en fantastische locaties die ze tegenkomen in Nieuw-Zeeland.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/TheCuriousKiwis
Facebook paginahttps://www.facebook.com/thecuriouskiwis
Instagramhttps://www.instagram.com/therealcuriouskiwis/

🎥 Geocache Talk Network

Een interessant kanaal op Youtube is deze Geocache Talk Network. Geocache Talk is begonnen als een podcast en intussen is het uitgegroeid naar een kanaal waar alles over Geocaching besproken wordt: boeken, blogs, puzzels, uitdagingen en zelfs lessen over Geocaching.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/GeocacheTalk
Websitehttps://geocachetalk.com/

🎥 10,000 Geocaches

Dit kanaal is een dagboek van de geocacher Skimbosh. Geocaching is voor hem een motivatie om buiten te komen net zoals voor vele andere geocachers. Hij heeft zichzelf een doel opgelegd om 10.000 geocaches te vinden en zijn ervaringen en meningen over Geocaching kan je volgen via zijn dagboek-vlog. Vandaar ook de naam voor zijn Geocaching kanaal 10,000 geocaches.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/TenThousandGeocaches

🎥 Cache the Line

Dit Youtube kanaal had oorspronkelijk een andere naam: Chasing The Ironman. The Ironman is een Geocaching challenge waarbij je een jaar lang elke dag een geocache gaat zoeken. Deze uitdaging ging TheBruce aan voor zijn moeder die ALS had en helaas is overleden. Intussen is dit kanaal verder uitgegroeid als hommage aan zijn moeder.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/ChasingtheIronman
Facebook paginahttps://www.facebook.com/cache.the.line
Instagramhttps://www.instagram.com/thebruce0/

🎥 Geocaching Kaity

Bijna 4000 mensen volgen Kaity haar Geocaching avonturen. Regelmatig plaatst ze een nieuwe video en kan je haar enthousiaste belevenissen volgen.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/GeocachingKaity
Facebook paginahttps://www.facebook.com/geocachingkaity
Instagramhttps://www.instagram.com/geocachingkaity/

🎥 Komikino

Rich Schleifer is Komikino en met zijn Youtubekanaal ontdekken we video’s van Komikino & The Kid die plaatsen ontdekken bij hun in de buurt dankzij Geocaching.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/Komikino
Instagramhttps://www.instagram.com/komikino/

🎥 Team Snip & snaP

Het Nederlandse olijke duo Jeanet en Chris laten iedere woensdag om 12 uur een nieuwe video op jou los op hun Youtube kanaal. Team Snip & snaP begonnen hun geocaching avonturen te filmen nadat ze GC Rogier aan het werk zagen. Intussen maken ze nu zelf iedere week een verslag van hun Geocaching avonturen.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/TeamSnipsnaP
Facebook paginahttps://www.facebook.com/TeamSnipenSnap
Instagramhttps://www.instagram.com/gc_jnetje/

🎥 Geocaching with Halemeister

Nog een leuk kanaal waar je iedere week nieuwe video’s kan vinden is deze Geocaching with Halemeister. Hij neemt je mee op zijn roadtrips naar mooie locaties, unieke geocaches en je leert ook zijn Geocaching vrienden kennen.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/user/halemeister
Facebook paginahttps://www.facebook.com/GeocachingwithHalemeister/

🎥 geopaul

GeoPaul is een Londense geocacher die sinds 2011 gaat geocachen en die af en toe hierover een leuke video online plaatst. Daarnaast probeert hij Geocaching ook te combineren met magneetvissen, urbexing en metaaldetectoren.

Youtube Kanaalhttps://www.youtube.com/c/GeoPaul
Facebook paginahttps://www.facebook.com/GeoPaulVlogger
Instagramhttps://www.instagram.com/geopaulvlogger/

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.