Hoorns Cache Event 2018 – HCE goes Wonderland

Net zoals vorig jaar is er opnieuw een Geocaching hoogdag in Hoorn. Eind maart vorig jaar was het thema Back to the Future, dit jaar is er opnieuw voor een boeiend thema gekozen: HCE goes Wonderland.

Sinds 2012 is er ieder jaar het Hoorns cache event: wat kleinschalig begon met een event voor een 100-tal geocachers, is intussen uitgegroeid tot een heus Mega Geocaching event. Sinds 2015 hebben we met ons event de Mega status, dit jaar zal dus de 4de editie zijn dat het Hoorns Cache Event een Mega Geocaching event is.

Hoorns Cache event 2018 - HCE goes Wonderland

HCE goes Wonderland

Intussen staan we aan de vooravond van alweer een nieuw MEGA event. Samen met onze dik 20 vrijwilligers gaan we er als vanouds tegenaan om iedereen een prachtige dag te bezorgen. We kozen ervoor om ons in Wonderland te begeven en veel caches, alsook de labcaches zullen  aan dit thema gerelateerd zijn.

Hoorns Cache event 2018 - sneak preview

Op de dag zelf zullen er heel veel verschillende dingen worden georganiseerd op de event locatie, zoals de jaarlijkse woodie ruiltafel, kinderknutselen, springkussen. Daarnaast zijn er ook workshops Gsak en een klimcursus waar je jou voor kan inschrijven.

Op deze editie is er ook een leuke loterij met Geocaching spullen en wij vragen iedereen (ja, ook de grote kinderen onder de geocachers) om verkleed naar het event te komen. Je kan in het fotolab een leuek foto laten trekken en bovendien kan je er een leuke prijs mee winnen!

Hoorns Cache event 2018 praktisch

Het Hoorns cache event gaat dit jaar door op zaterdag 17 maart in de sporthal De Opgang in Zwaag. Tot en met 4 maart 2018 kan je jouw toegangskaarten reserveren in de webshop, alsook jouw plekje vastleggen voor de workshops en kan je eventueel de coins bestellen.

Hoorns Cache event 2018 - Ticket wonderland

Voor de vroege vogels kan je vrijdagavond reeds afzakken naar het Once upon a time event: met een gezellig hapje en drankje kan je hier een praatje slaan en daarnaast zullen er ook 10 labcaches zijn op dit event. Op zondagmiddag 18 maart sluiten we af met het Happily ever after event.

vrijdag 16 maart Once upon a time GC7F289
zaterdag 17 maart MEGA event GC7222P
zondag 18 maart Happily ever after GC7F38R

Aan overnachtingen en fietsverhuur hebben wij ook gedacht. Op onze website vindt je de link naar camping ’t Venhop om uw overnachting boeken. Op deze camping komt u alvast in de sfeer omdat hier meerdere bezoekers zullen staan die ook naar het MEGA event zullen gaan.

Voor meer informatie over het event kan je een kijkje nemen op onze website of Facebookpagina. Al met al weer een vertrouwd event weekend waar je bij moet zijn!

Win een duo-toegangsticket en een sprookjesboek geocoin

Van de organisatie mochten wij een duo-ticket weggeven voor het event inclusief de event coin in de vorm van een sprookjesboek! Ontdek snel hieronder of je een van de gelukkige winnaars bent!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Hoorns Cache event - vrijwilligers en crew 2017

Blog geschreven door de Hoornse Cache Gilde

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.