Geodoorn 2022

In het weekend van 17, 18 en 19 juni 2022 gaat het dan eindelijk gebeuren; Geodoorn 2022! Een MEGA event in en rond Avonturenpark Hellendoorn. De combinatie van de schitterende natuur van de Sallandse Heuvelrug, mooie plekjes in Hellendoorn en Nijverdal en de attracties in het Avonturenpark maken het een ideaal weekend voor geocachers. Gedurende het hele weekend zullen er events zijn in en rondom Hellendoorn. In dit artikel nemen we je graag mee in het programma van Geodoorn 2022.

MEGA Weekend

Op zaterdag zullen we het Avonturenpark Hellendoorn voor één dag omtoveren tot Geodoorn. Het park staat volledig in het teken van geocachen. Ga jij de attracties in om de verschillende adventure labs te loggen? Of ga je liever naar de Discovery Club om meer te leren over het oplossen van mystery geocaches of over het gebruik van GSAK? Tijdens Geodoorn is het mogelijk. Daarnaast is het zelfs mogelijk om het op te nemen tegen de organisatie! Weet jij de organisatie te verslaan? Dan is deze speciale cache voor jou!

Naast de verschillende adventure labs en workshops is het mogelijk om met elkaar bij te praten op het terras, woodies te ruilen op het woodieplein en om met Signal en Baba op de foto te gaan bij de Berenboom!

Wist jij al dat de Berenboom een speciale cache heeft? Kom het ontdekken 😉

Bekijk de MEGA listing (GC819A8)

Side Events

Rondom het MEGA event worden er door de organisatie een aantal Side Events georganiseerd. Tijdens deze Side Events kun je met elkaar op de fiets door de omgeving van Hellendoorn, kun je het opnemen tegen elkaar in de strijd om de geheime torens en kun je met andere geocachers samen ontbijten. Hieronder lichten we graag de side events toe.

Vrijdag 17 juni

Fiets event – GC9NTBE

Op vrijdagochtend kun je na een heerlijke kop koffie of thee op de fiets stappen om een uitgezette multi te fietsen. Welke afstand past bij jou, 10, 20 of 30 km? De verschillende routes leiden je door de bijzondere bossen en natuur die Hellendoorn rijk is. Het maakt dus niet uit welke route je kiest! Onderweg is het mogelijk om verschillende geocaches te zoeken en om te genieten van de mooie natuur.

Meet & Greet – GC9NTBJ

Onder het genot van een hapje en een drankje praten we bij over onze Geocaching avonturen van de afgelopen jaren. Daarnaast kun je met elkaar de strijd aan om de geheime torens! Weet jij de andere geocachers te verslaan met lasergamen? Dan is de felbegeerde geocache voor jou!

Zaterdag 18 juni

Geodoorn 2022 Mega event – GC819A8

Diner

In aanloop naar het community celebration event is er even rustig de tijd om te dineren. Wat is er nou leuker dan samen met Baba en Signal dineren? Kies uit een van de drie overheerlijke menu’s en kom met ons eten in Avonturenpark Hellendoorn. Ontdek hier de verschillende menu’s.

Community Celebration Event – GC8HMX8

Heb jij zin om te vieren dat Mega events weer mogen? Wij zeker wel! Voel de spanning tijdens onze mega-geocache-bingo met vele (geocache) prijzen en misschien weet je een speciale Labcache te bemachtigen! Naast spanning en avontuur is het onmogelijk om niet te bewegen tijdens het optreden van de internationale live band: Bugsy Travels & The Ammoboxes! En heb je gehoord van de locationless cache? Signal heeft ook al zin in ons feestje, dus als je hem wilt loggen, moet je erbij zijn! Tijdens het CCE combineer je spanning, avontuur en gezelligheid!

Zondag 19 juni

Ontbijt – GC9NTBK

Moet je bijkomen van een spannende en avontuurlijke zaterdag? Of je lichaam juist opladen om nog één dag de natuur in te gaan? In het scouting gebouw van Scouting de Reggegroep verzorgd de organisatie een goed en stevig ontbijt, die je hierbij helpt.

CITO – GC9NTBM

Het weekend komt langzaam ten einde, om iets terug te geven aan de natuur waar we afgelopen dagen van genoten hebben. Gaan we samen de natuur opruimen!

Afscheidsevent – GC9NTBR

Aan het einde van de middag sluiten we tijdens dit event het weekend af. Nog een laatste drankje, de laatste verhalen uitwisselen en dan op naar huis!

Wil jij net als vele mede-geocachers ook naar het event? Plaats je will attend (GC819A8) en bestel jouw kaarten op de website. We kijken er naar uit om jullie in het weekend van 17, 18 en 19 juni in Hellendoorn te verwelkomen!

Win een leuke Geodoorn 2022 pin

De organisatoren zijn er alvast klaar voor en wij mogen van hun 5 leuke Geodoorn pins wegschenken. Deelnemen aan deze wedstrijd is heel eenvoudig: geef hieronder jouw mailadres op en binnenkort geven we mee wie één van deze leuke Geodoorn pins kan winnen.

    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.