Geocachingshop.nl bestaat 10 jaar!

Geocachingshop is gestart in 2009 als onderdeel van Geodox met als doel in Nederland en België Geocaching gerelateerde producten aan te bieden aan geocachers. De eerste 5 jaar werd dit nog vanuit huis gedaan, maar in 2013 is de Geocachingshop naar een eigen pand met showroom verhuisd, aan de Huufkes in Nuenen. In maart dit jaar (2019) bestaat de grootste Geocaching winkel van de Benelux (en één van de grootste ter wereld) dus reeds 10 jaar!

Dat verdient een Feestje(-event)

Dit mooie jubileum wordt gevierd met een “Feestje”-event, wat plaats zal vinden op 9 maart 2019 (GC7Y0WF). Op deze dag zullen er 7 verschillende cache-types uitkomen, waaronder de nieuwe Lab Adventures Caches: in overleg met Geocaching HQ, mogen we namelijk meedoen met de eerste serie en hebben we een leuke tour ontwikkeld, die op het event online zal komen! Indien je benieuwd bent, dan moet je beslist afzakken naar Nuenen. Maar: er is nog meer voorzien:

  • Geocacher Birre zal met zijn High Quality TB’s tussen 10:00 en 12:00 uur & tussen 14:00 uur en 16:00 uur op de event locatie aanwezig zijn.
  • Er is ook een wedstrijd waarbij je jouw eigen Geocaching Tag kan ontwerpen
  • We hebben een leuke tombola voorzien op het einde van het event. Een tombola met leuke prijzen waaronder diverse hoofdlampen (van Fenix). Ieder geocache team kan gratis 1 tombola-lotje ophalen op vertoon van zijn of haar event-boekje. Let op, alleen teams die op de eventpagina een will-attend hebben geplaatst, ontvangen een event-boekje.
  • Onze shop zal natuurlijk de volledige dag open zijn en we voorzien natuurlijk enkele speciale aanbiedingen!
  • We bieden jullie ook een drankje aan en je kan tegen schappelijke prijzen iets krijgen om te smullen.

Geocachingshop Feestje 10 jaar

Wil jij er ook bij zijn?

Kom dan op 9 maart naar de parkeerplaats voor Geodox de Huufkes 3 5674 TL Nuenen. het event start rond 10:00 uur en natuurlijk is iedereen van harte welkom om ons 10-jarig jubileum met ons mee te vieren! Alle info kan je nalezen op de eventpagina: GC7Y0WF

Marly en Willem-Jan Verberne, Geocachingshop.nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.