Geocaching onderzoek 2019 – deel 2

Vorige week tijdens het eerste deel van de resultaten van het Geocaching onderzoek 2019 gingen we dieper in op de allereerste Geocaching-ervaring van iedereen. Tijd voor het tweede deel van de resultaten: deze keer leggen we de focus op Traditional caches, traditionele caches of tradjes (hoe je ze ook wil noemen).

De resultaten in een notendop

97,90% van alle deelnemers heeft ooit een traditional cache gevonden. Slechts enkelingen hebben dit nog niet kunnen vinden omwille van volgende redenen:

Ik heb nog nooit een poging ondernomen om een traditional cache te zoeken

17

Ik ben er ooit aan begonnen, maar heb deze niet kunnen vinden

8

Ik weet niet wat het is

5

Ik vind deze niet leuk

1

Van de deelnemers die wel reeds een tradje gevonden hebben, vroegen we ook hoeveel ze er reeds gevonden hebben. Hieronder zie je dat er zowel deelnemers zijn die reeds veel tradjes gevonden hebben en ook deelnemers die weinig tradjes gevonden hebben.

Stellingen over traditional caches

We vroegen ook jullie mening over verschillende stellingen rond traditional caches. In welke mate jullie akkoord gaan met de stelling kan je hieronder ontdekken. We geven bij iedere stelling dmv. een lijn ook steeds het gemiddelde weer van al jullie antwoorden.

Heb jij een Geocaching gadget gewonnen?

Wie deelneemt aan het Geocaching onderzoek kan leuke Geocaching prijzen winnen (deelnemen kan nog steeds via deze link). Wil je weten of jij een van de gelukkige winnaars bent? Geef dan hieronder jouw mailadres op. Heb je niet gewonnen? Geen erg! Bij ieder nieuw deel met resultaten van het onderzoek maken we nieuwe winnaars bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.