5 redenen waarom Geocaching ideaal is als date

Wandelen tijdens een date is een goede keuze, maar wil je wat meer uitdaging of avontuur, dan kan je jouw wandeling combineren met geocachen. Is Geocaching geschikt voor een date? Absoluut! Wij geven je 5 redenen waarom Geocaching een ideale activiteit is voor een leuke date.

Cartoon Liefde is samen geocachen

💕 Interactie

Geocachen is eigenlijk wandelen én op zoek gaan naar schatten die op jouw baan liggen. Maar het is ook de ideale manier om iemand te leren kennen: komt de andere persoon graag buiten? Is deze avontuurlijk aangelegd? Maakt hij/zij graag zijn handen vuil? Neemt hij/zij de leiding met de route te bepalen naar de cache…

💕 Neemt de druk weg

Zenuwen voor jouw date of ben je gewoon introvert? Wanneer je gaat geocachen heb je meteen een activiteit om te doen.

Bovendien heb je meteen ook een goed gespreksonderwerp: kent één van de twee geocaching nog niet dan kan je het spelletje in geuren en kleuren uitleggen. Ben je beiden vertrouwd met geocaching dan kan je jouw leukste geocaching ervaringen en geocaches met elkaar delen. Als de conversatie (en de date) dan toch nog tegen valt, heb je toch maar mooi weer enkele caches gevonden 😉

💕 Verrassend

Niet iedereen kent Geocaching, je kan dus verrassend uit de hoek komen om te gaan geocachen. Jij kent immers het spel en kan het zelfverzekerd uitleggen hoe het precies in elkaar zit. Hoeveel mensen gaan geocachen op een date? Geef toe: origineel is het wel.

Geocaching België - RV 1.15 Dessel

💕 Samenwerken

Geocachen vraagt ook om samenwerking: samen zoeken, samen tips oplossen, op uitkijk staan voor muggles zodat de andere kan zoeken, elkaar helpen in bomen klimmen, … Leer je date tijdens het geocachen kennen en ontdek of jullie kunnen samenwerken en een match vormen. Tip: zoek op voorhand even naar een geocache waarbij je moet samenwerken.

💕 Romantiek

Geocaches zijn overal ter wereld verstopt, letterlijk overal: of je date nu een stadstype of een natuurtype is, geocachen kan je overal doen. Is je date een romantisch type? Neem deze dan mee naar een mooie, maar eerder onbekende plek waar een geocache verborgen ligt. Hier scoor je ongetwijfeld goede punten mee.

Jawel, één van de slootjes is een geocache.

Enkele goede redenen waarom Geocaching een ideale date is. Merk je dat jouw date Geocaching maar niets vindt, is deze misschien helemaal jouw type niet? Alvast veel plezier op jouw date!

2 gedachten over “5 redenen waarom Geocaching ideaal is als date”

  1. Ik heb inderdaad geocaching leren kennen via een date Met die man is het niets geworden, maar ik heb er wel een super hobby aan overgehouden!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.