8 leuke geocaching cadeautjes voor onder de kerstboom

Volgende week is het Kerstmis, de gezelligste tijd van het jaar en natuurlijk boordevol cadeautjes 🙂 ! Cadeautjes krijgen is één ding, maar cadeautjes geven is net iets moeilijker: hoe geef ik een origineel cadeau dat de ontvanger ook nog een beetje leuk zal vinden. Wij gingen op zoek naar enkele leuke Geocaching cadeautjes voor onder de kerstboom waar iedere geocacher beslist blij mee zal zijn.

Woodencoin kerstkaart

🎄Met kerst worden miljoenen kerstkaarten verstuurd, deze leuke kerstkaart verwerkt subtiel het Geocaching logo. Het leuke van deze kerstkaart is dat er ook een echte wooden geocoin op zit. Ben je zelf een woodencoin verzamelaar en is de gelukkige een geocacher maar geen verzamelaar, dan houd je de coin toch lekker zelf. Deze leuke Woodencoin kerstkaart heb je reeds voor €2,95.

Geocaching glazen

🎄Wat is één van de eerste dingen die je doet als je terug komt van het geocachen? Juist! Wat drinken. En wat is er dan leuker als dat kan uit je eigen geocaching glazen? Of luid het nieuwe jaar in met je eigen geocaching champagneglazen. Je kan kiezen uit 2 designs: I love Geocaching of een trackable glas met het man-with-flag logo. Daarnaast kan je ook zelf een eenvoudige afbeelding aanleveren. Longdrinkglazen of champagne glazen met geocaching afbeelding heb je reeds vanaf €3,50.

Geocaching stempel

🎄Koude handen maken het in de winter soms lastig om te loggen en soms is het gewoon veel werk om steeds weer je geocaching nickname te schrijven in een klein vakje, zeker als je een ietwat langere naam hebt. Een persoonlijke stempel biedt hier een oplossing. Tip: je hebt stempels in verschillende groottes, maar die van 12 millimeter past ook in een nanoboekje (en laat net dat de moeilijkste zijn om te loggen). Een persoonlijke stempel heb je reeds voor €9,50.

Travelbug sticker Auto

🎄Heeft degene voor wie het cadeautje bedoeld is een auto, dan kan het ook leuk zijn om een persoonlijke autosticker te geven. Autostickers zijn er statisch (verwijderbaar en herbruikbaar) voor de binnenkant van je autoraam en vast voor aan de buitenkant van je wagen. Bovendien is er ook een trackable code bij iedere sticker, waardoor andere cachers jouw ‘cachemobiel’ kunnen loggen. Een geocaching autosticker heb je reeds voor €11,95. Maar niet iedereen houdt van stickers op zijn auto, daarom kan je ook de skyline en de naam van zijn/haar woonplaats op een trackable zuignapbordje laten plaatsen (€14,95)

Trackables Brugse Beer

🎄Geocaching trackables zijn steeds een leuke bijkomstigheid bij het Geocaching spel. Je kan de reis van je eigen trackable volgen, er bestaan zelfs heuse trackable races! Zo kan je travel bugs laten maken met een geocachenaam of peroonlijke afbeelding ingegraveerd. Of een geocoin ontworpen door Christian Mackey, deze krijg je in twee versies: zodat de mooie coin thuis kan blijven en de kopie op pad kan gaan.

Woodencoins

🎄 Wooden coins zijn verzamelobjecten die je kan ruilen op events of per post en soms kan je deze ook in geocaches terugvinden. Verzamelaars van woodencoins kunnen zaakjes doen deze maand! Wanneer je in december minimaal 100 woodencoins besteld, dan krijg je er een gratis stempel (t.w.v. €19,95) en dat in een kerstdoos vanaf €38,50

Geocaching armbanden

🎄Ten slotte scoor je ook steeds goede punten met sierraden. Wat dacht je van een trackable armband of oorbellen met de Signal kikker, de mascotte van Geocaching.com? Een trackable armband kan je laten graveren met een hiker-afbeelding of je geeft jouw eigen afbeelding door.

🎄Soms is het moeilijk om het juiste cadeau te kiezen ofwel ben je simpelweg te laat met bestellen, dan is een cadeaubon een ideale oplossing: hiermee kan je nooit iets verkeerd doen! Op deze manier kan de ontvanger zelf kiezen wat hij ermee koopt.

Bovenstaande cadeautjes (en nog veel meer) kan je allemaal terugvinden in de webshop Gxproxy.eu. We wensen je alvast veel succes met het uitzoeken van leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom! En namens ons fijne kerstdagen en een heel gelukkig nieuw jaar!


Wedstrijd – Win een leuke Kerstkaart met Woodencoin

 

De winnaar is Kristof Leyseele! De winnaar zal persoonlijk gecontacteerd worden. Proficiat!


Deze blog werd geschreven in samenwerking met GxProxy_Europe

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.