Het Magische Bos in Kerkrade

Het magische bos is ontsprongen uit de gedachte en fantasie door enkele teamleden van Teamflex2018. Teamflex2018 zijn de organisatoren van het Beleef Kerkrade Geocaching event.

Berenbos: van mijnschool tot magisch bos

Berenbos (voormalige mijnschool van de Domaniale mijn) heeft na de mijnsluiting steeds een magische uitstraling voor de kinderen gehad. Maar de tijden veranderen zich, en zo ook de magische uitstraling van het Berenbos. Op de duur werd het bos alleen nog gezien en gebruikt als honden uitlaatplaats.

Dit veranderde toen Teamflex2018 in het bos caches ging plaatsen. Maar dat was hun doelstelling nog niet. In het diepste geheim werkte ze aan het verhaal en de caches en de ronde, om Berenbos weer magisch voor de kinderen te maken. Zo ontsprong het verhaal van “Het Magische bos”.

Zelf op zoek gaan naar het Magische bos

Deze reeks bestaat uit 8 kindercaches en een bonus (zie: GC89ETN) in het Berenbos van Kerkrade. De caches zijn met veel fantasie gemaakt, sommige met lichtjes, kinderliedjes en met de hand geschilderd. Op 6 juli kwamen de caches uit op het Beleef Kerkrade event van Teamflex2018, en we moeten toegeven dat de vele reacties nog steeds onze stoutste dromen overtreffen.

Berenbos heeft zijn magische uitstraling weer terug gekregen, niet alleen voor de kinderen, vaders, moeders en opa’s en oma’s, maar ook voor vele andere cachers die neuriënd met een stralend gezicht het bos verlaten. We zien jullie met alle plezier naar het magische bos komen!

1 gedachte over “Het Magische Bos in Kerkrade”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.