Hebbes woodie

We hebben (eindelijk) woodies laten maken: onze mascotte Hebbes pronkt keurig op deze houten schijfjes en nu is het de bedoeling dat wij deze woodies gaan verspreiden, maw. jij kan zo’n woodie te pakken krijgen. We horen jou al denken hoe we dat gaan doen? Wel op 2 manieren:

  • We hebben een adventskalender gemaakt: iedere dag tem. Kerstmis geven we 1 iemand 2 woodies cadeau šŸ™‚
  • 1 woodie mag je voor jezelf houden, de andere woodie moet je verstoppen in een geocache naar keuze
  • En dat is nog niet alles! Iedereen die zo een woodie te pakken krijgt, maakt kans om 1 jaar Geocaching Premium te winnen: een reden te meer om zo’n Geocachen-woodie te pakken te krijgen.

Jij kan dus op 2 manieren een Geocachen-woodie van Hebbes te pakken krijgen: je kan er eentje winnen of je kan er actief naar op zoek gaan.

Geocachen-woodie winnen

Om een geocachen woodie te winnen hoef je enkel hieronder je e-mailadres op te geven. Iedere dag vanaf 1 december (tem. Kerstmis) loten wij iemand uit alle deelnemers waarnaar wij dus 2 woodies zullen sturen.


De Geocachen-woodie winnaars

Klik op het cijfer van de dag van vandaag om de dagwinnaar te ontdekken.

Geocachen-woodie zoeken

Je kan ook actief op zoek gaan naar een woodie. Hieronder kan je een kaart terugvinden van geocaches waar je zo’n geocache woodie kan terugvinden. (We proberen zo goed als mogelijk up to date te houden, als er geen woodie te vinden is in de cache heeft een andere cacher deze waarschijnlijk reeds te pakken)

Van zodra er woodies verstopt zijn, voegen wij deze toe aan de kaart. Even geduld nog šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.