Hebbes woodie

We hebben (eindelijk) woodies laten maken: onze mascotte Hebbes pronkt keurig op deze houten schijfjes. Voor de echte verzamelliefhebber een must-have, voor de andere een leuk hebbeding. Weet je niet wat woodies zijn? Lees dan alles over woodies.

Geocachen-woodie zoeken

Je kan actief op zoek gaan naar een woodie. Hieronder kan je een kaart terugvinden van geocaches waar je zo’n geocache woodie kan terugvinden. (We proberen zo goed als mogelijk up to date te houden, als er geen woodie te vinden is in de cache heeft een andere cacher deze waarschijnlijk reeds te pakken)

De Geocachen-woodie winnaars

Af en toe kan je ook een woodie winnen, zoals de voorbije Adventperiode kon je iedere dag 2 van deze houten schijfjes te pakken krijgen..

Extra winnaar

Aangezien één van de winnaars zich niet (tijdig) aangemeld heeft, hebben we een extra winnaar. Geef jouw e-mailadres hieronder op en ontdek of jij de laatste 2 woodies gewonnen hebt.

Hoera, je hebt gewonnen! We nemen binnenkort contact met je op.

Woodies voor jouw event

Organiseer jij binnenkort een Geocaching event en wil je dat wij jouw event sponsoren met enkele woodies met onze mascotte Hebbes? Neem dan even contact met ons op en we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

7 gedachten over “Hebbes woodie”

 1. Leuk die woodie van Hebbes.
  Ik heb de naam Hebbes bedacht en heb nu de vraag kan ik er ook 1 kopen als herinnering voor mijzelf, zou leuk zijn.
  Of iets anders met Hebbes erop?
  Vriendelijke groet
  Erna Perik

  Beantwoorden
 2. Ik zag vandaag dat er in Wageningen een Woodie va Hebbes was verstopt…wij in de auto gesprongen en er heen, maar helaas waren we te laat. Wel de cache kunnen loggen, maar de woodie was al weg
  Fijne jaarwisseling en een mooi 2020!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.