Hebbes puzzel 1.3

Elke 2 weken kan je meespelen met de Hebbes Puzzel. Via een leuke puzzel kan je meedingen naar leuke Hebbes woodies en zo jouw collectie met woodies nog wat verder uitbreiden. Wil je iedere 2 weken deze Hebbes puzzel via mail binnen krijgen? Schrijf je dan snel in voor de Hebbes Puzzels.

Ontdek het raadsel van deze week

Iedereen zal wel al eens een gelijkaardige kleurplaat tegengekomen zijn, maar welke kleuren moet je gebruiken? Zoek het snel uit en open het kleurenslot (gemaakt met Lockee) onder de afbeelding om de vraag te ontdekken waar we deze week het antwoord op willen weten.

Mocht je het kleurenslot niet zien, dan kan je deze hier terugvinden.:

De oplossing

In de kleurpotloden staat een HTML-kleurencode: op volgorde zijn deze groen, blauw, geel, roze, paars en oranje. Als je deze kleurencode in het slot ingeeft krijg je volgende vraag: Welk dier is de mascotte van Geocaching.com? Signal the Frog is natuurlijk een kikker, wat je ook zou krijgen als je de tekening inkleurt.

Tussen alle correcte inzendingen hebben wij een winnaar uitgeloot die ons het juiste antwoord kon geven: Margot Deblander mag binnenkort de Hebbes woodie bij hem thuis verwachten. Wil jij er ook eentje winnen? Doe dan snel mee met de nieuwe Hebbes puzzel.