Hebbes Puzzel 2.1

Elke 2 weken kan je meespelen met de Hebbes Puzzel. Via een leuke puzzel kan je meedingen naar leuke Hebbes woodies en zo jouw collectie met woodies nog wat verder uitbreiden. Wil je iedere 2 weken deze Hebbes puzzel via mail binnen krijgen? Schrijf je dan snel in voor de Hebbes Puzzels.

Ontdek het raadsel van deze week

Om te ontdekken op welke vraag je een antwoord moet geven, moet je eerst het geheim ontrafelen van onderstaand zwart kader.

De oplossing

Het lijkt alsof er enkel een zwart kader hierboven staat, maar in de afbeelding hebben wij informatie verstopt. Als je de afbeelding verplaatst naar een gekleurde achtergrond, dan kan je volgende vraag lezen: Wat is de naam van het nieuwe geocaching Mega Event dat dit jaar voor het eerst zal plaatsvinden in Nederland op 28 september? Het juiste antwoord op deze vraag is Wild Wild Westland.

Tussen alle correcte inzendingen hebben wij een winnaar uitgeloot die ons het juiste antwoord kon geven: Mathilde Rutten mag binnenkort de Hebbes woodie bij hem thuis verwachten. Wil jij er ook eentje winnen? Doe dan snel mee met de nieuwe Hebbes puzzel.