Geodoorn 2020

In het weekend van 20 juni 2020 gaat het gebeuren; Geodoorn 2020, een groots geocache event in en rond Avonturenpark Hellendoorn. De combinatie van de schitterende natuur van de Sallandse heuvelrug, pittoreske dorpjes als Hellendoorn en onze favoriete hobby geocachen is ideaal. Tijdens het weekend komen tal van caches uit, zowel in het Avonturenpark als in de omgeving. Heb je wel eens een geocache gevonden tijdens een rit in een achtbaan? Tijdens Geodoorn 2020 kan het! In onze nieuwsbrief krijg je steeds weer stukjes informatie die een tipje van de sluier oplichten over wat je kunt verwachten tijdens dit MEGA-event-weekend. Want naast het hoofd-event in Avonturenpark Hellendoorn op zaterdag organiseren we op vrijdag en zondag ook een aantal side-events op verschillende locaties in de regio.

Geodoorn: een voorbereiding van jaren

Het begon allemaal met 3 mensen, vrienden, die graag een uitdaging aangaan. We schreven in 2016 in een bidbook uitgebreid op wat we voor ogen hebben met Geodoorn 2020 en hoe we dat denken te bereiken. We zijn inmiddels 3 jaar verder, ons team is versterkt met nog 2 teamgenoten en onze droom lijkt uit te komen. We willen geocachers van over de hele wereld laten genieten van onze hobby. Door het event in Avonturenpark Hellendoorn en omstreken te laten plaatsvinden, is het geschikt voor jong én oud. De kleintjes spelen heerlijk in Dreumesland en ontmoeten Baba en Bella, de mascottes van het Avonturenpark. De volwassenen doen mee met workshops, zoeken geocaches en praten bij met geocache-vrienden. Samen kan iedereen de omgeving al dan niet geocachend verkennen. Mooier kan het bijna niet. 

Je zal je niet vervelen tijdens Geodoorn

Zelfs de caches van Geodoorn 2020 zijn avontuurlijk. We maken caches in een aantal attracties in Avonturenpark Hellendoorn. Denk dan niet aan standaarddoosjes achter een boom, maar aan creatieve hoogstandjes. Daarnaast komen er adventure labcaches, multi’s, wherigo’s , een vaartrail, Arduino-caches, klimcaches, letterboxen en mysteries uit.

Wil je een kaartje sturen naar Baba, Bella en Signal? Schrijf’m thuis en doe hem op de post bij de Meet and Greet in het park. Je kunt strijden om de geheime torens, ontbijten met je geocache-vrienden en we sluiten het weekend af met een CITO event. 

Een paar dagen na publicatie van de listing zijn we al MEGA. Wat fijn dat zoveel mensen Geodoorn 2020 al op de kalender hebben gezet! Er worden al hotel-, camping- en bed & breakfast overnachtingen gereserveerd en de eerste camperlocatie is al volgeboekt. We werken dit jaar keihard verder om alle details te regelen en te zorgen dat de bezoekers van Geodoorn 2020 een topweekend krijgen. 

Kom jij ook naar Geodoorn?

Zonder hulp van heel veel mensen die net als wij heel graag willen dat het event een succes wordt, kunnen we niet. We zijn ontzettend blij dat zij ons helpen om van Geodoorn 2020 een geweldig event te maken. Wil je meer weten over het event? Ga naar www.geodoorn.nl en duik in de wereld die Geodoorn 2020 heet. Wil jij net als vele mede-geocachers ook naar het event? Plaats je will attend en bestel kaarten. Wij verwelkomen je graag op 19, 20 en 21 juni 2020 tijdens Geodoorn 2020.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.