Geocaching onderzoek 2019 – deel 4

Nadat we het in de vorige delen hadden over traditional caches en multi-caches, zijn deze keer de mysteriecaches aan de beurt. Het derde meest voorkomende geocachetype in de lage landen. Wist je dat er bijna dubbel zoveel mysteriecaches zijn dan multi-caches? Tijd dus om deze eens grondig onder de loep te nemen met jullie antwoorden op enkele stellingen.

De resultaten in een notendop

Liefst 90% van de deelnemers aan het onderzoek heeft ooit een mysteriecache gevonden. Maar dat wil zeggen dat er ook 10% is dat dit nog nooit gevonden heeft. Dit zijn de redenen:

Ik heb nog nooit een poging ondernomen om een mysteriecache
te zoeken
87
Ik ben er ooit aan begonnen, maar heb deze niet kunnen vinden20
Ik vind deze niet leuk10
Ik begrijp niet hoe mysteriecaches werken39
Ik los niet graag puzzels op10
De puzzels zijn te moeilijk26
Andere: nog maar net begonnen met geocachen4
Overzicht van hoeveel mysteriecaches de deelnemers aan het onderzoek hebben gevonden.

Stellingen over mysteriecaches

We vroegen ook jullie mening over verschillende stellingen rond mysteriecaches. In welke mate jullie akkoord gaan met de stelling kan je hieronder ontdekken. We geven bij iedere stelling dmv. een lijn ook steeds het gemiddelde weer van al jullie antwoorden.

Heb jij een Geocaching gadget gewonnen?

Wie deelneemt aan het Geocaching onderzoek kan leuke Geocaching prijzen winnen (deelnemen kan nog steeds via deze link). Wil je weten of jij een van de gelukkige winnaars bent? Geef dan hieronder jouw mailadres op. Heb je niet gewonnen? Geen erg! Bij ieder nieuw deel met resultaten van het onderzoek maken we nieuwe winnaars bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.