Geocaching Mega events in de Lage Landen in 2023

2023 belooft alvast opnieuw een boeiend jaar te worden met verschillende Geocaching events. Tussen deze Geocaching events kan je ook reeds enkele Mega events terugvinden. Een Geocaching Mega event is een Geocaching event waarbij er minstens 500 bezoekers zijn, waarbij er ook vaak buitenlandse bezoekers tussen zitten. Vaak hebben deze Geocaching Mega events ook extra activiteiten en / of bijhorende events. Ook in 2023 zullen er enkele Geocaching Mega events in de Lage Landen zijn, zet deze gerust al in jouw agenda.

🎪 Genks Geocache Event

In 2022 was er de eerste editie van het Genks Geocache event, toen waren er zeker voldoende bezoekers om te kunnen stellen dat het een Mega event was. Alleen was het iets te laat, waardoor het officieel niet echt een mega event was. In 2023 zal er alvast een tweede editie volgen van het Genks Geocache Event en alleen al de locatie is de moeite voor een bezoekje.

  Datum20 mei 2023
  Locatie🇧🇪 Genk – C-mine Barenzaal
  Event codeGC9TQ1W
  OrganisatorBVMJ
  Websitehttps://genksgeocacheevent.be/

  🎪 |CET2023| “This is the end”

  CET is de afkorting voor het Cache Event Twente. Dit Mega Geocaching event wil je beslist niet missen want het is de allerlaatste keer dan Team CET hun CET event organiseren. Ze zetten er na dit jaar een punt achter en dat willen ze doen door in schoonheid afscheid te nemen.

  Datum16 september 2023
  Locatie🇳🇱 Vroomshoop – Activiteitencentrum Het Punt
  Event codeGC8V79J
  OrganisatorTeam CET
  Websitehttps://www.cetevent.nl/

  🎪 KGB2

  De Kempense Geo Buddies hadden in 2022 de allereerste editie van hun KGB event: we hebben uit goede bron vernomen dat dit een heel erg leuk event was en het goede nieuws is dat deze buddies in 2023 ons voorzien van een nieuwe editie!

  Datum7 oktober 2023
  Locatie🇧🇪 Lommel – De Soeverein
  Event codeGCA134A
  OrganisatorKempense Geo Buddies
  Websitehttps://www.kgb-events.be/

  Plaats een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.