Geocaching onderzoek 2024: stel je vraag

Net zoals de voorbije jaren komt er binnenkort een nieuw Geocaching Onderzoek. Deze keer kan jij meewerken aan dit onderzoek door je eigen vraag/vragen in te dienen die wij aan verschillende geocachers in België en Nederland zullen voorleggen. Heb je dus altijd al willen weten hoe andere geocachers denken over nanocaches, welke soort geocaches mensen het liefst zoeken of de reden waarom mensen geocachen, laat het ons snel weten en geef je vraag door via onderstaand formulier.

Wat wil jij weten van andere geocachers?

Vorig jaar namen net geen 2.000 geocachers deel aan het onderzoek. De resultaten van voorgaande onderzoeken kan je terugvinden in de blogcategorie geocaching onderzoek.

Een goede vraag stellen is niet altijd even makkelijk, daarom deze tips:

  • We zijn op zoek naar onderzoeksvragen en niet naar opzoekvragen. Als je het antwoord op jouw vraag eenvoudig kan opzoeken zal dit niet in het onderzoek verwerkt worden.
  • Een goede vraag bestaat uit één vraag. De vraag is niet goed als die is samengesteld uit meerdere vragen.
  • Een goede vraag is duidelijk geformuleerd. De vraag is niet goed als een ander er vragen bij moet stellen ter verduidelijking.
  • Wees positief in je vraagstelling: bijvoorbeeld: Waarom maken geocachers mijn cache kapot? is nogal moeilijk om aan andere geocachers voor te leggen

Stel je vraag over Geocaching

Hieronder kan je jouw vraag doorgeven wat jij graag aan honderden geocachers zou vragen.

    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.