Extreem paastrail in Ede

Eind 2020 wilden we zoals gewoonlijk de Extreem Kersttrail uitbrengen in het Edese Bos. Helaas door de Extreme lockdown kon dit niet doorgaan, omdat er eind december 2020 besloten werd om geen nieuwe geocaches te publiceren. We hadden alle Extreme Kerst Caches al geplaats. We besloten de Extreme spullen weer op te halen want anders wordt het een Extreem late Kersttrail. Toen moesten we wel even Extreem lang nadenken over wat te doen met nieuwe Extreme caches.

Van Kerstmis naar Pasen

Zo kwamen we op het Extreem goede idee een Extreme Paastrail te leggen. Zo zijn we gestart met Extreme ideeën op te zoeken en uit te tekenen. Even later is onze Extreem handige teamlid weer heel wat uurtjes in de schuur om te figuurzagen. Een paar extreme weken later is alles gezaagd, dus nu komt het Extreme schuurwerk nog. De geocaches lagen klaar, dus nu was het afwachten op het verlossende antwoord: zouden de geocaches gepubliceerd worden?

Gelukkig komt de verlossing dat er weer caches online mogen komen vanaf 3 maart: woehoew de Extreem Paastrail kan doorgaan! Nu moesten we ineens Extreem snel schilderen en er moest nog een Extreem Paas Bonus gemaakt worden. Gelukkig hadden we het Extreme idee snel klaar. Alle teamleden van Extreem_Ede zijn een weekend Extreem druk bezig geweest, maar dan is alles ook af. We slagen er in om alles aan het einde van de zondagmiddag in het Extreem Edese bos geplaatst te hebben. De Extreme pagina’s worden aangemaakt op de Geocaching website en na review worden ze gelukkig gelijk Extreem goedgekeurd. Nu restte ons nog een Extreme week te wachten op 3 maart.

Een ideale Paaswandeling

De Extreem caches zijn online, en de Extreem leuke logjes stromen langzaam binnen. We horen een hoop Extreem positieve berichten. De route is elk jaar wel in hetzelfde Extreme bos, maar we proberen elke keer wel een andere Extreme route te lopen. Sommige geocachers vinden het Extreem saai om in dezelfde bos te lopen, maar de meesten vinden het prachtig om telkens terug te mogen komen met mooie caches en een andere route, en daar doen wij als team Extreem_Ede het dan ook voor.

Alle caches zijn in Paassfeer en de eerste cache en de Bonus zijn 2 Extreem favorieten onder de geocachers. Bij de eerste moet je dan wel een beetje Extreem geduld hebben om de logrol in handen te krijgen, en we merken dat sommige geocachers dat totaal niet hebben, maar je moet er soms wat voor over hebben. We heten dan ook niet voor niets Extreem_Ede er zit altijd wel wat Extreems geks, moois, moeilijk, apart tussen. Daar staan we inmiddels wel Extreem bekend om. Wij wensen alle cachers Extreem veel plezier op de route. De route kunt u vinden in Ede. Het zijn 22 Traditionele caches en een bonus (GC93VZA) die je thuis al kunt oplossen. Wij als Extreem_Ede wensen jullie alvast een fijn Pasen zien jullie Extreme logjes wel tegemoet!

4 gedachten over “Extreem paastrail in Ede”

  1. Ook wij hebben deze Extreem Paas trail dit jaar gewandeld en weer genoten van de omgeving en van de diverse cachejes. Wij blijven het Extreem leuk vinden hier te komen hopelijk weer een Extrteem Event dit jaar.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.