CET event: Cache Event Twente goes Mega

Nog een week en dan is het zover: het mega event The Best of Twente! Op 8 september om 10.00 uur wordt het startsein gegeven in de lost-place-achtige omgeving van de voormalige fabriekshallen van textielfabriek Ten Cate. Het is het eerste mega evenement in het oosten van Nederland.

Uitgebreid Geocaching gezelschap
Onder de will attends (intussen toch al bijna 900!) vinden we geocachers uit  Nederland, Duitsland en België, maar ook uit Frankrijk en Noorwegen. Bovendien wordt Groundspeak Seattle vertegenwoordigd door een lackey.

De organisatie bedacht een afwisselend programma om de gasten op z’n Twents te onthalen. De Twentsche Noabers (buren) bedachten, ontwierpen en plaatsten een kleine honderd caches. Een deel ervan werd reeds op 20 augustus gepubliceerd, de rest wordt op 8 september bekend gemaakt. En verder doen veel vrijwilligers hun uiterste best om het event op rolletjes te laten lopen.

CET - Cache Event Twente
Op het programma
Dat het een druk weekend zal worden is duidelijk: we beginnen alvast op vrijdag met het ’t giet löss event waarop iedereen elkaar kan begroeten, we een hapje kunnen eten en waar je evntueel reeds je spullen voor zaterdag kan ophalen.
Op zaterdag is er dan het hoofdevent: The Best of Twente. Het CET event zal dit jaar plaatsvinden op deze coördinaten: N 52° 21.654 E 006° 39.283. Dit is het “Stadslab@Indië” (Sluiskade noordzijde 14 te Almelo). Dit zijn de voormalige fabriekshallen van een textielfabriek, wat dus voor een Lost-Place achtige uitstraling zal zorgen.
Naast de meer dan 100 nieuwe caches, zal je op dit event ook terecht kunnen voor een workshop GSAK (zowel voor beginners als gevorderden), er komt een speelse kinderhoek en we organiseren ook een leuke tombola!
Zondag staat er een korte CITO van een uurtje op de planning en de afscheidsmeeting. Kortom, reden genoeg dus om naar Twente af te zakken!
vrijdag 7 september GC7FT22 ’t giet löss
zaterdag 8 september GC78PHG The Best of Twente
zondag 9 september GC7MWEV Wat ’n prôtl (CITO)
zondag 9 september GC7MW7E byebye – weerkomm’n geen drukte bie
Voor meer informatie kan je uiteraard terecht op de website van het CET event: www.cetevent.nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.